Results 1 to 2 of 2

Thread: Incorrect Device Detected

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    9

    Incorrect Device Detected

    I'm trying to activate my devices and have about half of them done. For the half I don't have done, it's because it's telling me I have the incorrect device installed. It's telling me it's detecting CL devices when I know I have RRD-6D's installed. Anybody come across this?

    BTW- If it's a software issue, I'm running 7.5. Would updating to 7.8 or 8 help?
    -Brian

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    407
    For this issue please call our technical support at 1-800-523-9466 while you are on site.

Similar Threads

  1. Two Main Repeaters and Device Separation
    By Armando B. in forum Best Practices - RA2
    Replies: 6
    Last Post: 01-23-2016, 02:06 AM
  2. How many device addresses used for Wallbox Power Module
    By SB Smarthomes in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2014, 06:30 PM
  3. Updating Device Firmware
    By SanDiegoRep in forum General Discussion - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 04-22-2014, 11:35 AM
  4. Device Wattage not supported
    By Anna W. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2013, 09:40 AM
  5. Changing device colors
    By Craig W. in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2013, 06:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •