Results 1 to 3 of 3

Thread: Feature request - Pair remote temp sensor to Thermostat

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    16

    Feature request - Pair remote temp sensor to Thermostat

    Would love to see the battery remote temp sensor be able to be paired with the touch thermostat control.

    I've got locations where the tstat is located remotely (in a bank of thermostats) and we had to pull wired remote sensors.

    Huge labor savings if the battery sensor could be used as a remote sensor for the honeywell tstat.

  2. Thanks Craig W. thanked for this post
  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    315
    What wired remote sensor did you use for this touch thermostat control?

  4. #3
    Aprilaire are the same ohms ...work great . Calibrated with my fluke IR gun.
    I am not as dumb as you look..

  5. Thanks Lukeetal thanked for this post

Similar Threads

  1. Feature Request. SCT Reports
    By thefish in forum General Discussion - Shades
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2016, 04:59 PM
  2. Pair 2 picos to one dimmer?
    By hgmobile in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2014, 01:34 PM
  3. New Feature request add Hybrid to "Edit Device"
    By paulhanks in forum Programming - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2014, 01:18 PM
  4. Feature Request
    By itsthebombbee in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 02-18-2014, 09:32 AM
  5. Hvac feature request
    By thefish in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2013, 12:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •