Results 1 to 3 of 3

Thread: Deleting Dimmers or switches from Caseta system?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4

    Deleting Dimmers or switches from Caseta system?

    Hi there,

    How do I delete a dimmer or switch from the Caseta App?
    How about changing names of devices?
    Thanks,
    Ed

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    396
    Quote Originally Posted by ntwkdsnr View Post
    Hi there,

    How do I delete a dimmer or switch from the Caseta App?
    How about changing names of devices?
    Thanks,
    Ed
    Ed,

    While on the Home screen in your Lutron App click on the All next to Devices. On the Devices page click on Edit. When Edit is chosen now click on your device. You will see the option to Delete Device or Rename.

  3. Thanks Eric H. thanked for this post
    Likes Eric H., Armando B. liked this post
  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Thanks Kevin,
    I was missing the EDIT button in the top right. Duh
    Ed

Similar Threads

  1. Suggestions on how to integrate a split-system ductless HVAC system with RadioRA2
    By RA2-Designer-Gal in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2017, 11:43 AM
  2. When do we see iPad app for Caseta?
    By dim sum in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2016, 06:41 PM
  3. Placement of hidden switches
    By Ilans1 in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 9
    Last Post: 03-18-2016, 09:37 AM
  4. Pico no longer controls my Caseta Dimmers
    By Kevin P. in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2014, 01:45 PM
  5. Default brightness for RRD-6CL-WH light switches
    By geofry in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2014, 02:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •