Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  3
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Main repeater LED blink codes

  1. #11
    Hi
    First RadiaRA2 install today and trying to connect Mains repeater which has been updated.
    The RF, Wired, Add and Test LED lights are going round in circles, green then red. Any ideas what this means? And how to fix. Its plugged straight into the back of the router and router all fine.
    Saying system cannot enter activate mode in the Essentials program.
    Been trying for last few hours, please help?
    Mike Malherbe

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,102
    Start by plugging the repeater into your laptop directly. Run a firmware update. Then try to activate again.
    Business Development Associate- Design, Sales, Installation, and Programming of Smart Homes for Baker Electric Home Energy
    mbalay@bakerhomeenergy.com
    "Spread the light, brother" -Blake Richetta
    "If you think hiring a professional is expensive, wait until you hire an amateur" -Crustyloafer

  3. #13
    Quote Originally Posted by SDR-Mike View Post
    Start by plugging the repeater into your laptop directly. Run a firmware update. Then try to activate again.
    Hi mike

    Thank you for your reply. Worked perfectly and all up and running.
    Really appreciate your help.
    Regards
    Mike

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    3
    Just saw a Main Processor Blink code I've never seen before:
    the RF-WIRELESS-ADD-TEST flash green in a clockwise motion quickly.
    System is connected the internet and has been for sometime. There are repeaters on the system running RF and it's Programmed with Inclusive.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    20
    I think thats too many bad login attempts- some 3rd party controllers (ahem, savant) have pretty lazy/crappy profiles that don't deal w/ a processor reboot well etc....

    Quote Originally Posted by RTrain View Post
    Just saw a Main Processor Blink code I've never seen before:
    the RF-WIRELESS-ADD-TEST flash green in a clockwise motion quickly.
    System is connected the internet and has been for sometime. There are repeaters on the system running RF and it's Programmed with Inclusive.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by weekscolin View Post
    I think thats too many bad login attempts- some 3rd party controllers (ahem, savant) have pretty lazy/crappy profiles that don't deal w/ a processor reboot well etc....
    I just found out that it indicates there's a network loop which is a possibility.
    Some poor network Managment on this job so it wouldn't surprise me.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by RTrain View Post
    I just found out that it indicates there's a network loop which is a possibility.
    Some poor network Managment on this job so it wouldn't surprise me.

    nice- glad you found it. The bad login LEDS are RF+Setup and Wired+Add alternating RED... I was way off!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Processor Link blink codes
    By Vic F. in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 10-09-2013, 04:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •