Results 1 to 7 of 7

Thread: Access external and internal

  1. #1

    Question Access external and internal

    I am using the system Lutron, Radio Ra2, and iRule and I am a problem. I had configured the system using dns for external access it works very well when I using network external, but when the client connect in the its network the commands doesn’t work the system is on, but the command don`t run. Somebody have tips for this case.
    Francisco Bezerra
    rEBUSCAR Disign
    Tels: +55(85)9159.6308 - +55(85)34977442
    E-mail: francisco_bsousa@icloud.com
    CNPJ: 18.672.649/0001-14

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    407
    Can you please answer the following question to better help us in determining the cause of this issue:

    What is the IP address of the RadioRA2 main repeater?
    What is the IP address of the iRule processor?
    Are you using the Lutron Home Control+ app when remotely connecting to the system?
    How are you verifying you have control of the system remotely?
    Can the Lutron Home Control+ app connect to the system locally?
    Does the iRule system have a dedicated username and password to log into the RadioiRA2 system with?
    Does the iRule system receive feedback when a RadioRA2 device is pressed?

  3. #3
    I verify my system using 3G network, I'm at home with Wi-fi turn off and using 3G, so when click at command, it works and give feedback, but when I turn on Wi-fi the commands don't work, despite of the iRule signal to be green.
    Francisco Bezerra
    rEBUSCAR Disign
    Tels: +55(85)9159.6308 - +55(85)34977442
    E-mail: francisco_bsousa@icloud.com
    CNPJ: 18.672.649/0001-14

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    395
    If you're using port forwarding, I've found that this doesn't work (at least in a couple earlier versions). VPN does seem to work for me.

  5. #5
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    407
    Can you use a computer to establish a telnet connection to the main repeater? Then when you have a connection to the iRule system over the local network are you seeing any commands being received by the main repeater when you attempt to control the system?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1
    This may not be Lutron product issue, this may be your router issue, check your router support NAT loop back or not?

  7. Thanks Franciscobsousa thanked for this post
  8. #7
    You sure, I found one mistake in the router configuration. It wasn't at NAT, but it was necessary to do trigger rule, after this, it`s ok...
    Thank you...

Similar Threads

  1. External Third Party Contact Closure Switch
    By AndrewLivewire in forum Programming - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2014, 04:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •