Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: 7.6 is now available

  1. #1

    Cool 7.6 is now available

    I had a safe mode issue but got the firmware re installed and now I'm all good.
    I am not as dumb as you look..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    24
    Why doesn't Lutron post here when there is a new version available?

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    398
    Quote Originally Posted by ChrisK View Post
    Why doesn't Lutron post here when there is a new version available?
    We will post an announcement when new versions are released on the RadioRA 2 forums. You should now see the announcement about the release.

  4. #4
    The release notes don't say anything about resolving the problem started in 7.2 and are still in 7.5 regarding vpn remote access. Has this been addressed or still a fix in progress?
    VAV
    Danbury, CT

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    666
    Quote Originally Posted by ChrisK View Post
    Why doesn't Lutron post here when there is a new version available?
    If you are connected to the internet, 7.5 has a clickable link on the first screen (select new or existing project) or prompts you that a new version is available.
    Residential Lighting and Shading Specialist for CED Escondido

    mbalay@cedescondido.com

  6. #6
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    407
    If you are still experiencing an issue connecting to the system over a VPN connection can you please reproduce this issue and then create a support file and send it in to systemsupport@Lutron.com to analyze.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    420
    Since we got on the discussion about notifications of new releases, I would love to get an email when a new version is released. Is there a way to set that up? Thanks!

  8. #8
    Quote Originally Posted by Craig W. View Post
    If you are still experiencing an issue connecting to the system over a VPN connection can you please reproduce this issue and then create a support file and send it in to systemsupport@Lutron.com to analyze.
    Still in 7.2 or 7.5 or still once updated to 7.6?

    Anything I've updated to the former I can no longer remote into to update and anything with prior firmware pre 7.2 that I can I don't dare for risk of losing remote access. If the release notes don't explicitly state it's been resovled I have to go with the assumption that it isn't.

    And I didn't submit a support file from the other thread where this was first discussed. I was hoping one of the other posters experiencing the same issue would especially since I stated I wasn't.
    VAV
    Danbury, CT

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    420
    I've had VPN working just fine on 7.5 using PPTP on iOS devices, FWIW. I haven't yet upgraded to 7.6 on my home repeater however.

  10. #10
    Can you file transfer too? I've been able to connect, find the master but nothing else. I'd have to go back to the other thread since I can't remember but I think I could ping it, telnet into it, open its web gui in a browser but with the RA2 software I can't send files.
    VAV
    Danbury, CT

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •