Results 1 to 2 of 2

Thread: HWQS Color Selection Bug Report

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14

    HWQS Color Selection Bug Report

    If you change a device to SW from WH, and select "Apply to Project," if there are any devices in the project not available in SW (WPM for example), it will change the entire project to WH. Then you have to go and manually change each device individually to SW.

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    513
    Thank you for the feedback. Our engineering development team is aware of this and it will be resolved by the next release of the HomeWorks QS software, 7.0.0.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-20-2014, 12:36 PM
  2. Architectural Color Change Kit
    By Adam Owens in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 5
    Last Post: 12-10-2013, 11:19 AM
  3. v1.64 Engraving Report - Keypads not displaying correctly
    By Helluvaname in forum General Discussion - Legacy HW
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2013, 06:41 PM
  4. Time Clock Programming Report
    By SDR-Mike in forum Programming - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 10-01-2013, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •