Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Establishing a Telnet Connection to the Main Repeater

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2

    DIY security system

    I am having the same problem. I am setting up a DIY security system like Abode but I need it to activate the security mode on my radiora2 system. Can I accomplish this with IFTTT and a Raspberry Pi to send the signal to the main repeater via telnet?

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    1

    RA2 Select Command Set

    Is there a document for the commands possible on the new RA2 Select Main Repeater? Various things mentioned here don't function (e.g "??"). Many of the command set is the same as previous Lutron products but there's definitely some quirks!
    Quote Originally Posted by Craig W. View Post
    For a list of telnet commands you can establish a telnet connection to the main repeater and send the command "??".

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Main repeater LED blink codes
    By Ty W. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 19
    Last Post: 10-21-2019, 06:44 PM
  2. Cant find Main Repeater
    By Armando B. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 9
    Last Post: 04-27-2015, 01:57 PM
  3. possible bricked RA2 Main repeater- Need help
    By dmf6978 in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2014, 07:40 AM
  4. 2 main repeater systems
    By Craig W. in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2013, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •