Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hardwired temp sensors?

  1. #1

    Hardwired temp sensors?

    Didn't there use to be hard wired sensors for the SeeTemp setup? Nothing showing up in QS.
    Audio, Video, Networking, & Automation Designed Around You

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,094
    There is a LR-TEMP-FLUSH wired sensor that is included with some HVAC controller packages. I think it retails for around $50 if purchased separately.

    The sensor is wired directly to the HVAC controller. There are no programming or other options but it should be in the software.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. LR-TEMP-FLSH resistance?
    By vining in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 9
    Last Post: 03-30-2018, 07:50 PM
  2. Querying Occupancy Sensor (LRF2-OC) and Remote Temp Sensor (LRF2-TWRB)
    By Fiasco in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 11-12-2016, 07:17 AM
  3. HWQS control of Heatmiser Slimline-N with external temp probes
    By smartspacegroup in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 9
    Last Post: 06-23-2016, 10:05 AM
  4. Review Individual Temp Sensor Data?
    By schalliol in forum General Discussion - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2016, 05:02 PM
  5. Feature request - Pair remote temp sensor to Thermostat
    By Fiasco in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2014, 12:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •