Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Remote access for installer to RA2 system

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11

    Remote access for installer to RA2 system

    I was wondering what is the best method (or I guess what is needed) for an installer to access a clients RA2 system remotely to make small changes to programming ? Is VPN the only way ?

    Thanks for any replies

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    409
    Lutron only supports using a VPN connection to remotely perform transfers to the system.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11
    Thanks for the reply.

Similar Threads

  1. Remote Access - Verizon ActionTec Router
    By Ty W. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-2015, 10:45 AM
  2. Remote Access PC solutions HWQS / RA2
    By Pasolumination in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2014, 03:45 PM
  3. Can't find how to enable remote access
    By ChrisK in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 11-26-2013, 12:34 PM
  4. Remote access
    By Sheharyarali in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 9
    Last Post: 11-20-2013, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •