Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Occupancy Sensor stopped working after 11.6 update

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9

    Occupancy Sensor stopped working after 11.6 update

    Never had this issue before. Updated to 11.6 and now one of my occupancy sensors stopped working correctly. I can press the test buttons and the sensor functions as it should (sees motion and turns lights on and off via test buttons) but it does not turn on lights when motion is present. I check the programming in the software and it's set up correctly. Any ideas?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    461
    I had 11.6 running for a while with many sensors and had no problems. I have run into problems where a download doesn't complete and left the main repeater in an "odd state". This affected motion sensors and Pico remotes, but not always. The solution was hard-power cycling the main repeaters and doing the firmware update and transfer again.

  3. Thanks SDR-Mike thanked for this post

Similar Threads

  1. Amazon Alexa Echo Stopped Working with Lutron
    By sixpak in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2018, 09:17 AM
  2. iPhone Lutron Home Control+ app has stopped working AGAIN.
    By KNRWSX in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 13
    Last Post: 12-05-2017, 05:46 PM
  3. Maestro IR Dimmer Stopped working - no led lights
    By D. Hairston in forum Troubleshooting - Controls
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2017, 12:58 PM
  4. Alexa stopped working with Caseta switches
    By rsg123 in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2017, 07:42 AM
  5. Siri integration has stopped working since updating Lutron app
    By Digitalfiend in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2016, 04:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •