Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: 3-way switch question

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2

    3-way switch question

    I have a 3-way switch location. I would like to use the PD-6ANS in one location. Can I use the another PD-6ANS in the second location? I do not like/want to use the Pico Remote in the second location.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    748
    You can use a standard 3-way switch if you follow the special wiring diagram and set the PD-6ANS up correctly. You can not use two PD-6ANS on the same circuit.
    Business Development Associate for Baker Electric Solar

    mbalay@bakerelectricsolar.com

Similar Threads

  1. Question about the caseta in-wall switch
    By Gus_B in forum General Discussion - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 04-06-2017, 01:02 PM
  2. Wiring Question - Replacing a Toggle Switch with a RRD-8ANS-SW switch
    By pglover19 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 02-17-2017, 08:08 PM
  3. Switch Question
    By Squill in forum General Discussion - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 12-14-2016, 12:26 AM
  4. 4 way switch question?
    By hgmobile in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2015, 03:25 PM
  5. Switch question
    By hgmobile in forum Design Assistance - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2014, 05:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •