Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Toggle vs LED

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    1

    Toggle vs LED

    Hi, I have a Lutron QS with tons of HWIS-5BRL-I keypads. Client requested to switch off ALL light form ALL keypads.
    Now, I have switched OFF "Back-light Intensity" then setup each LED Logic as "Via Integration" this works if Button
    Type is set to "Single Action".

    I have a problem when button type is set to "Toggle". Simply doesn't work when LED logic is set to "Via Integration".
    I don't want any lights at all - even Momentary On. How can I do this ?

    Thanks
    A

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2
    Have you tried a manual sequence in the toggle? and make the LED logic via sequence?
    (do not use start/next specifically select an On or Off in the sequence, selecting off on the LED section)

Similar Threads

  1. Request for Pico to Toggle (& other things)
    By paulhanks in forum Programming - RA2
    Replies: 6
    Last Post: 10-10-2017, 12:57 PM
  2. Replacing Duplex Toggle switch?
    By WhitW in forum General Discussion - CAS
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2017, 03:43 PM
  3. Toggle Ethernet Ports on Processor Between 10/100 mbps
    By Armando B. in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2014, 11:34 AM
  4. CCI toggle on a keypad
    By Ty W. in forum Programming - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2014, 03:51 PM
  5. Manual Keypad Programming - Toggle
    By paulhanks in forum Programming - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2013, 10:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •