Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Cisco RV series routers

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    135

    Cisco RV series routers

    One of my contractors likes to use Cisco RV series routers (325, 315, etc.). We seem to be having an issue getting the bridge (PRO) to work. We can see it on the network, but Lutron can not see it. We are experiencing similar issues with RR2 Bridge (same router).

    Any suggestions?

    Thanks!
    Randy
    LED, Inc.
    10401 Cokesbury Ln
    Raleigh, NC 27614

  2. #2
    Look at list of ports in the networking guide for Home Systems. It is likely that a port is blocked, or multicast is blocked.

    Also, make sure you don't have IP address conflicts. We had a Sonos bridge grab the static IP via DHCP that we set on a bridge onetime, and we couldn't activate it.
    Phil Scheetz
    Lighting Control Solutions
    pscheetz@lightingcontrolsolutions.com

Similar Threads

  1. Routers that work with Caseta
    By salsabia in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2015, 06:03 PM
  2. HW 4 series processor
    By bitza89 in forum General Discussion - Legacy HW
    Replies: 5
    Last Post: 09-01-2015, 10:33 AM
  3. Help plz with HW 4 series
    By techniquesmethodes in forum Troubleshooting - Legacy HW
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2015, 06:29 PM
  4. 4 series question
    By danluke1640 in forum Troubleshooting - Legacy HW
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2015, 05:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •