Results 1 to 2 of 2

Thread: Homeworks QS with Pharos controls

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    29

    Exclamation Homeworks QS with Pharos controls

    Hi There
    Has anyone had dealings with setting up a Pharos controls with Lutron of Ethernet
    I have a static IP on the third party and the port on TCP
    But need to set things up to just run a Trigger

    Help

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    3
    No experience with Lutron, but some with Crestron and Pharos.

    It's really rather easy to work with and can either use some of their standard features, or you can create custom commands.

    Either way, Pharos themselves are super helpful and have plenty of documentation if you drop them an Email.
    Integrated Experience Limited
    Twickenham, UK
    http://www.integratedexperience.com

Similar Threads

  1. MS-OPS2 controls other switces
    By kishrk in forum Troubleshooting - Controls
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2017, 03:21 PM
  2. Solutions for apartment with just stand alone Controls
    By vinhthq in forum General Discussion - Controls
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2015, 08:21 PM
  3. Engraving Wallplates Above/Below Controls?
    By schalliol in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2014, 08:55 AM
  4. Outdoor Controls
    By schalliol in forum General Discussion - RA2
    Replies: 14
    Last Post: 05-02-2014, 11:19 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 12-11-2013, 04:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •