Results 1 to 3 of 3

Thread: Hubs that support RadioRA?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3

    Hubs that support RadioRA?

    Has anybody seen a list of hubs that can control RadioRA devices?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    403
    Ra2 devices speak to the main repeaters, not to any other hubs.

    Some 3rd party systems have either network or RS232 support for interacting with Ra2 repeaters.

    Also know that even with two main repeaters an automation system only has to connect with ONE of them. You can control all 200 possible devices with a single connection to just one repeater, no need to talk to each main repeater.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Right, so I guess the question should be:

    Has anybody seen a list of hubs that can interact with Ra2 repeaters.

    (And more generally, I'd love to hear about websites that provide cross-compatibility matrices between RadioRA and other connected devices.)

Similar Threads

  1. Does this mean HomeKit/Siri support is coming soon to RadioRA 2?
    By dvpvic in forum General Discussion - RA2
    Replies: 44
    Last Post: 04-07-2017, 02:01 PM
  2. WOW, 1 pico remote controlling 2 hubs.
    By Sawdust in forum Programming - CAS
    Replies: 6
    Last Post: 04-03-2017, 12:59 PM
  3. Hubs that go beyond 50 device limit
    By plazma in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 22
    Last Post: 08-12-2016, 11:40 PM
  4. Migration Process Between Hubs?
    By luisv in forum General Discussion - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2016, 05:03 PM
  5. new hubs
    By hgmobile in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2015, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •