Results 1 to 7 of 7

Thread: Unable to pair a PD-10NXD - Case #7452234

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8

    Unable to pair a PD-10NXD - Case #7452234

    Hello.

    I am having issues pairing a PD-10NXD to the bridge. When you set the bridge to "paring mode", it blinks slowly as supposed to, and when I press the button to add it, all dimmer's leds blinks very fast and they keep blinking until I reset is via "FASS".

    I **think** this dimmer has been added to the project in the past and then was deleted. I am just trying to add it back in.

    What I have tried so far:

    a) Tried the reset method but that does not solve the problem.
    b) Power off and power On the dimmer;
    c) Power off and power ON the bridge;
    d) Reviewed the project the dimmer is not listed there

    Lutron Caseta version is 4.1.1

    I have NOT tried reseting the bridge and start fresh because I have all my devices integrated with C4. I have a feeling that there is still remnants of the dimmer after it was removed.

    I have sent the feedback after the issue was reproduced. It should be attached to my case.

    Any help is greatly appreciated! Thanks!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Hello!


    Another info: I added the same dimmer to a Wink hub I had laying around and the paring was successful in the first attempt. The Wink hub and Caseta bridge are next to each other. So definitely not a range issue.


    Please let me know what info do you need.


    Thanks!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Hello!
    Any updates on this ticket? Do you guys need any kind of logs or access to my network?

    Please let me know what can I do to help.

    Thanks!

  4. #4
    Did you try the following:

    1 Tap the "On" button quickly three times, holding onthe last press

    2 Continue to hold the "On" button until the lightbegins to flash quickly
    3 Release the button, then immediately tap the button
    4 All paired Pico® remote controls are removed and allsettings are returned to factory default

    This is on Page 28 of the Advanced Installation Guide:
    http://www.lutron.com/TechnicalDocum...structions.pdf

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Hello. Thanks for you reply.

    Yes, I have done this procedure multiple times. The evidence that the dimmer was in default mode was that I was able to pair it with Wink in the first attempt. When I removed the dimmer from Wink, it also performs a Reset.

    Yesterday I did the reset multiple times again and nothing.

    I still think that there is remnant of the last time I pared this dimmer with this bridge and they were not totally removed.

    Any help is greatly appreciated.

  6. #6
    Did you go into the app and delete the dimmer?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    8
    Yep. A long time ago.

    I **think** if I reset the bridge it will solve the problem. But then I would have to reconfigure everything and reconfigure Control4, which will be a pain.

    If any support technician review the feedback log I already sent, I am sure they will find the issue.

    Thanks!

Similar Threads

  1. Help - unable to connect via app or web
    By sizelove in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 02-25-2017, 04:18 PM
  2. Programming a pair of 4-button scene controllers
    By mark2457 in forum Programming - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 02-14-2016, 02:31 PM
  3. HWQS 7.4 has a case of the Xs
    By digit1 in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-2015, 11:25 AM
  4. Feature request - Pair remote temp sensor to Thermostat
    By Fiasco in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2014, 12:16 AM
  5. Pair 2 picos to one dimmer?
    By hgmobile in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2014, 01:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •