Results 1 to 2 of 2

Thread: Homeworks Interactive

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1

    Homeworks Interactive

    Where could I buy a processor for my system if need be? I had a power outage the other day and my system went out. The lights on the key pads were scrolling top to bottom and a OF code at the processor. I had it serviced and the lights came back on. The system is 15 years old and I'm sure its a fortune to upgrade. On a side note is it possible to remove all components of the system and go back to regular switches and lighting?

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    216
    Hello rvcjr2,
    Thank you for your post.
    I would recommend contact your Hoemworks installer to have these concerns addressed. If you need help finding one then please use our website. www.lutron.com/wheretobuy

Similar Threads

  1. Homeworks Interactive System
    By degmsb01 in forum Troubleshooting - Legacy HW
    Replies: 36
    Last Post: 04-20-2017, 09:54 PM
  2. Homeworks Interactive Software
    By degmsb01 in forum Troubleshooting - Legacy HW
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2015, 04:51 PM
  3. HomeWorks Interactive Upload Issue (RF)
    By jkvossen in forum Troubleshooting - Legacy HW
    Replies: 6
    Last Post: 08-17-2014, 07:35 PM
  4. Upgrading HomeWorks Interactive to HomeWorks Illuminations
    By Armando B. in forum Design Assistance - Legacy HW
    Replies: 0
    Last Post: 10-17-2013, 05:47 PM
  5. HomeWorks Interactive Bridge
    By Ty W. in forum Design Assistance - Legacy HW
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2013, 12:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •