Results 1 to 2 of 2

Thread: Upgrading from HWQS 6.x to 10.x

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    10

    Upgrading from HWQS 6.x to 10.x

    Should the upgrade be done incrementally (i.e., 6>8, 8>10) or just one step? Thanks.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    399
    one step is fine

Similar Threads

  1. Upgrading to Radio Ra2?
    By Blee549 in forum General Discussion - Legacy RA
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-2016, 06:56 PM
  2. question on upgrading from Inclusive 8.0
    By MARKRUBIN in forum General Discussion - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2016, 10:40 AM
  3. Upgrading RA2 from older version
    By totalcontrol in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2016, 07:25 PM
  4. upgrading Ra2 software
    By digit1 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2016, 09:12 PM
  5. Upgrading from 4.2.0 to 5.3.0
    By Ken C. in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2014, 07:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •