Results 1 to 4 of 4

Thread: Away change thermostats to 61F how to change that

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    24

    Away change thermostats to 61F how to change that

    When I activate the Away mode it change the setpoint of the thermostats to Heat=61F and cooling to 81F

    How do I change that default setting?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    8
    The program may need to be modified. Assuming you have the program, check in the software under "program timeclocks", under the away mode, there is an option (likely currently enabled) that will setback your HVAC zones when the Away mode is active.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    24
    I'm running the 10.6 and in the program timeclocks I only have Run events missed during power outtage, don't have any other option. what i'm missing

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    17
    Click on Program and then on Thermostats , not on "Timeclock"

Similar Threads

  1. Keypad change color from LA to WH
    By nicuarustei in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2016, 07:13 PM
  2. How do I change my timeclock event?
    By Rob L. in forum Programming - Quantum
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2016, 02:21 PM
  3. How can I change a scene for a particular area?
    By Rob L. in forum Programming - Quantum
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2016, 02:14 PM
  4. Can HC+ App change area scenes?
    By JeffreySkalny in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2016, 09:54 AM
  5. Can you change the RF channel in RA2 like you can in HomeworksQS?
    By GMHunt in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 09-30-2014, 03:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •