Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Change hold action on dimmer switch

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1

    Change hold action on dimmer switch

    I am trying to program a press and hold action on a dimmer switch and I am unable to change the fade and delay time for the load directly associated with the switch. It is set to fade of 10s and delay of 30s.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screen Shot 2016-10-19 at 9.14.36 PM.png  

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    330
    Hello KDMBUILDERS,
    Thank you for your post.
    The hold on most maestro device had the delay to off feature built into the dimmer. This cannot be changed via the software or any other means.

Similar Threads

  1. Lutron Dimmer switch
    By Squill in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2016, 04:01 PM
  2. Can a dimmer be used as a switch?
    By warder in forum General Discussion - CAS
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2016, 05:13 PM
  3. Delayed keypad action response
    By crios in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2015, 01:15 PM
  4. 347v switch/dimmer
    By yan@dytronix.com in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2014, 10:08 AM
  5. Shared Scene in Action Tab on Conditional Program
    By stevi in forum Programming - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2014, 10:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •