Results 1 to 5 of 5

Thread: Home App *No Response* when outside of my network

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3

    Home App *No Response* when outside of my network

    I can see my Lutron lights when connected to my network, when outside of the network on cellular the lamps show *no response* in the iOS Home app.
    My thermostat still shows when accessing outside the network so I think the Home app is working correctly.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3

    More info

    Quote Originally Posted by ash1300ad View Post
    I can see my Lutron lights when connected to my network, when outside of the network on cellular the lamps show *no response* in the iOS Home app.
    My thermostat still shows when accessing outside the network so I think the Home app is working correctly.
    A little more information, I am using the plug in lamp dimmer P-PKG1P-WH and the smart bridge L-BDG2-WH.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    You have to have an Apple TV (gen 4), or iPad at home and enabled so it performs as a hub. Note, I had to turn off sleep on my Apple TV For it to work as well. The Apple TV can't be asleep if you want to control the devices away from home using the Home app.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
    That was exactly the problem, my Apple TV was asleep. I turned off sleep as you did and all is working.

    Thank you.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    4
    Good tip--thanks!

Similar Threads

  1. Delayed keypad action response
    By crios in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2015, 12:15 PM
  2. Two RA2 systems on same network?
    By PCH2OMAN in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 10-14-2014, 10:13 AM
  3. HVAC Controller erratic command response
    By Fiasco in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2014, 05:53 PM
  4. 3rd Processor Locking up Network
    By DEMike in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-2014, 04:59 PM
  5. Network wiring QSGRJ-4P to QSE-CI-NWK-E
    By Marcoscab in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2013, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •