Results 1 to 2 of 2

Thread: New Caseta Dimmer

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1

    New Caseta Dimmer

    I just received the casita dimmer switch. Question is there away to keep my 3 way toggle switch on other side of kitchen ? dimmer works fine bu toggle switch turns it off.
    can't seem to find anything in advanced installation for my scenario.

    Do i have to use the pico remote?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    212
    Yes, you need to use the pico remote with the dimmer. The pro switches or neutral switches have an option to work with a 3 way but the dimmers do not.
    RadioRa2 PSP Level 2 Platiunum
    Caseta "Pro" Installer
    My Systems:
    RadioRa2 with QS Shades, Sonos, Harmony, Nest, Alexa and HomeKit
    Caseta with Harmony, HomeKit, Nest, QS shades, and Alexa.

  3. Thanks SDR-Mike thanked for this post

Similar Threads

  1. Caseta ELV dimmer
    By MichelD in forum General Discussion - CAS
    Replies: 17
    Last Post: 12-02-2016, 04:38 PM
  2. Caseta Dimmer and buzzing
    By mshul in forum Performance Issues - LED
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2016, 02:34 PM
  3. LUT-MLC with caseta dimmer
    By brndn84 in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2016, 05:19 PM
  4. de-rating a Caseta Dimmer
    By hgmobile in forum Design Assistance - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2015, 12:02 PM
  5. Can you Program a Caseta Dimmer?
    By DougTFC in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2015, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •