Results 1 to 7 of 7

Thread: Application stuck saying updating smart bridge

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    4

    Application stuck saying updating smart bridge

    I tried everything and I can't get it passed updating smart bridge
    Model L-BDG2


    - It says discovering.... the says updating smart bridge...
    - I know the correct ip address
    - I tried the advanced method.... still stuck updating smart bridge
    - I press the reset button in the back, kept 20 sec, start flashing and I retried


    Do I ship the device back to amazon ? Defect one ?

    Waiting reply

    THANK you

    Ray

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    641
    Have you tried to call Lutron's tech support? 1-800-523-9466

    There may be other issues that they can help with over the phone. A lot faster than trading posts on a forum.
    Residential Lighting and Shading Specialist for CED Escondido

    mbalay@cedescondido.com

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    4
    I work long hours, support doesn't answer the phone when I call.

    I figured it out, I rebooted the tablet and it work

    Lutron should invest into making the application better.
    If Lutron eeds free consulting (I work in Technology), please contact me.

    I am amazed only 10k people downloaded the caseta android app, this hardware should be much more popular, there is some marketing or advertising problem.

    Also Lutron needs a bit more accessories ( Ineared to power off TV, sound system, etc) and have better distribution channels. ..

    Regards

    Chefrayb

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    4
    Someone should have replied and provided assistance. Ask me question, give me step by step....

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    2
    I'm having the same issues

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    4
    Reboot tablet
    Reboot caseta bridge
    Make sure caseta bridge has ip address you can ping

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    2
    Thanks, I got it.

Similar Threads

  1. Any Smart Bulbs compatable with Lutron Smart Bridge
    By m11rphy in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 05-21-2016, 03:51 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 04-04-2016, 05:15 PM
  3. Differences between Smart Bridge and Smart Bridge Pro
    By me262 in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2016, 02:49 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 08-16-2015, 12:12 PM
  5. Updating Bridge
    By Nick.F in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2015, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •