Results 1 to 4 of 4

Thread: Bug? - Flash Output Causes whole system to flash

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    29

    Bug? - Flash Output Causes whole system to flash

    When I send a command to flash an output via third party integration, my whole system flashes - not just the output I'm commanding. This is on firmware 6.2.0.

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    407
    For the best assistance with this issue please ensure you have a connection to this system using the RadioRA2 software and then create support file. Send that support file to us at systemsupport@Lutron.com so that we can analyze this file to help determine the cause of this issue.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    29
    Craig - Phone support is telling me that the firmware in my devices are too old to support this feature. Is that really true? My system is just over a year old, and I think most of the parts were made to order in PA.

  4. #4
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    407
    Have you sent your support file in to systemsupport@Lutron.com? They will be able to tell if the firmware of the devices supports this feature by looking at the support file.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-15-2014, 10:30 PM
  2. Define an Output on a Dimming Module as On/Off Only?
    By David Haddad in forum Programming - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2013, 11:39 AM
  3. Obtaining a true switched output from a WPM zone
    By Helluvaname in forum General Discussion - LED
    Replies: 9
    Last Post: 10-17-2013, 07:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •