Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Devices keep droping out of activation in 10.1/10.2

  1. #1

    Devices keep droping out of activation in 10.1/10.2

    Ok I'm way beyond tired of this problem.
    Thought I posted this but look like it didn't post.

    Three system.
    System 1 & 2 are both 2 main with 130ish devices
    System 3 is much smaller 1 main and 52 devices.

    All transferred over Ethernet.
    1 & 3 are 10.1
    2 is 10.2

    All will transfer fine at one point then next time drop devices.
    Right now on system 2. Updated from 9.3-10. then from 10 to 10.2. Transferred and all good. Made changes then I get the pic attachedClick image for larger version. 

Name:	System 2.jpg 
Views:	22 
Size:	346.1 KB 
ID:	518

    All firewalls are off
    Loads spread between both repeaters.
    Re activating in a 2 main system sucks. Especially when your in a time crunch.

    Sys 1 it happened multiple times with 3 of the 6 WPM

  2. #2
    Are you kidding me!Click image for larger version. 

Name:	System 2 realy!!!.jpg 
Views:	24 
Size:	472.9 KB 
ID:	519

  3. #3
    Just re activated this and transferredClick image for larger version. 

Name:	System 2 realy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.jpg 
Views:	12 
Size:	342.4 KB 
ID:	520 no problem. Made minor changes and then....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

  4. #4
    So I found what's doing it. I think. Seams to be when I change a zone location on a WPM. 1st trans with no changes or problems 2nd changed zone name kitchen under cabs from kitchen to family. Trans and get the pic attached. 3rd changed Load type and trans no problem 4th changed load type and zone name back to original and trans no problem Click image for larger version. 

Name:	After 1 change.jpg 
Views:	10 
Size:	219.2 KB 
ID:	521 I have support files but not see a way to post here. Will send to lutron email as WPM activation

  5. Thanks digit1 thanked for this post
  6. #5
    Any ideas or replies?

    Still having this problem. Changes on a WPM mean re-activation

  7. Thanks digit1 thanked for this post
  8. #6
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    208
    Hi Mitch, have you sent in a Support File for us to review yet? Ideally we would like to see a support file from each system, but if you are going to be on 1 job site soon you can send that it to see what we can find. Then if we can pinpoint the cause of the issue you can check the other 2 sites for the same issue.

  9. #7
    I did.
    Looks like one went through the other was to big so I'll split it
    I'll label each beginning with

    Mitch E Re: Case #7197772 RadioRA 2 Support Issue WPM Activation

  10. #8
    Did this just now at the office through the software only.
    No repeaters hoked up.
    Only thing I changed was load type on zone 1 of WPM 1
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails After changes.jpg   Before changes.jpg  

  11. Thanks digit1 thanked for this post
  12. #9
    Been doing some more testing. All files are now 10.4
    On Fields, Munsch, and Mesic all I have to do is highlight the WPM1 and it looses the serial number. Made no changes.
    Monkey around on the other WPM's with all sorts of changes and the serial number doesn't drop.
    That's a bit odd because one of the pics above for mesic shows both WPM's didn't activate.

  13. #10
    Me again. This is it. Gotta get back to work an pay the mortgage.
    Found a little deeper clue.
    Opened and converted a 9.2 file with 3 WPM that i know I never had problems with.
    Monkey around and nothing dropped.
    Converted to 10.4 and bingo.
    Now for the deeper info. It happens on which ever one i look at first. Click on and get this pic. Not clicking or highlighting anything just
    opening the WPM
    Happens on all the files I sent you.

    That is all.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails DomP.jpg  

  14. Thanks digit1 thanked for this post
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. RRD-H6BR activation troubles
    By tedgallagher in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2015, 03:14 PM
  2. Activation Issues
    By silvamarin in forum Programming - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2015, 04:56 PM
  3. Unable to Start Activation
    By Armando B. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2014, 05:05 PM
  4. unable to enter activation
    By Craig W. in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 01-20-2014, 06:45 PM
  5. Failure to enter activation or transfer
    By Craig W. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-2013, 03:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •