Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Define an Output on a Dimming Module as On/Off Only?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    20

    Define an Output on a Dimming Module as On/Off Only?

    Is it possible? Should be simple but I do not see the option in QS, maybe I am missing it. To clarify, I am asking if at the load level I can define "on/off only" effectively making it function as if it were connected to a relay module.

    Thanks

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    513
    We would recommend you go to the "Design->Loads" screen and ensure the "Load Type" column is visible. If not, please click on the "Customize Columns" link and check the "Load Type" column. If you select a load type that is "Switched" or "Relay", the only options you will see when you are programming these loads will be "On, Off, and Unaffected".

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    20
    Perfect Armando, I had missed the "edit fixture" area which allows me to edit the value of that column, I was trying to edit a load after the fact to make it non-dimmable. Thanks!

Similar Threads

  1. WPM Module and PDUs
    By ekimla in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2013, 01:29 PM
  2. Obtaining a true switched output from a WPM zone
    By Helluvaname in forum General Discussion - LED
    Replies: 9
    Last Post: 10-17-2013, 06:15 PM
  3. Wall Box Power Module in Essentials?
    By schalliol in forum Programming - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2013, 03:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •