Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Android Tasker Integration

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    3

    Android Tasker Integration

    Hi. Is anyone using Tasker to integrate the system? I've read that you'll need a Smartbridge Pro to connect through telnet.
    Is there a way to send an IP command to the bridge to get it to activate themes?
    I don't have the Pro version... :(

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    3
    maybe a better approach would be to use Android intents. anyone?..

Similar Threads

  1. Feature parity for Android tablets?
    By wkearney99 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 07:49 PM
  2. Android Caseta App battery usage?
    By Cincycaddy in forum General Discussion - CAS
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-2015, 04:05 PM
  3. malware detected in latest Android App
    By daryldman@yahoo.com in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2014, 05:39 PM
  4. Problem with app name and opening using Google Now on Android?
    By wkearney99 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2014, 03:08 PM
  5. Android app and 15 button remotes?
    By wkearney99 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 10
    Last Post: 01-02-2014, 03:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •