Results 1 to 3 of 3

Thread: How to program QSE-CI-NWK-E?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    2

    How to program QSE-CI-NWK-E?

    Is it possible to program QSE-CI-NWK-E to configure QS Energy Savr nodes through either PC or tablet?

  2. Likes wkearney99 liked this post
  3. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    262
    Hello sidekick,
    ESN is programmed using the mobile app. The QSE-CI-NWK-E is used for 3rd party integration and not used for programming the ESN.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Blair S. View Post
    Hello sidekick,
    ESN is programmed using the mobile app. The QSE-CI-NWK-E is used for 3rd party integration and not used for programming the ESN.
    Yes, I understood.
    I have the ESN installed already, thought to use QSE-CI-NWK-E to control the ESN, by customized integration.
    Please advise.

    Best regards,
    sidekick

Similar Threads

  1. RAClassic Upgrade Program
    By ciuped in forum General Discussion - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 01-18-2016, 02:47 PM
  2. Re program
    By slim57 in forum Programming - Legacy HW
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2015, 08:53 AM
  3. Job notes in program
    By MitchE in forum Programming - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2015, 04:39 PM
  4. Best way to program
    By Fiasco in forum Programming - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2014, 12:25 PM
  5. Downloading an existing program HELP???
    By tazz3069 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2014, 05:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •