Results 1 to 2 of 2

Thread: Using a QS keypad bus to control and power QS shade

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    2

    Using a QS keypad bus to control and power QS shade

    I have a client that now wants a new QS shade in a new location that is dry-walled and has no power wire. I have a QS wired keypad in the general location. Can I use the keypad bus to control and power the shade? I know I have to be aware of the QS processor link PDUs.

  2. #2
    A better option would be to use the local cable for communication, and get line voltage power to a single output power supply for the shade.

Similar Threads

  1. QSE-IO with a Somfy RTS for shade control
    By keyesguy in forum Programming - Legacy HW
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2015, 09:26 AM
  2. Grafik Eye Shade keypad for lighting scenes?
    By sblunden in forum Programming - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2015, 03:52 PM
  3. Crestron shade control
    By PACHAWAII in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2015, 12:48 PM
  4. Pico & RA2 control of the same shade
    By SB Smarthomes in forum General Discussion - Shades
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2014, 09:41 AM
  5. Control Shade Groups and Shades via Integration
    By Armando B. in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-2014, 09:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •