Results 1 to 4 of 4

Thread: Thermostat remote programming?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    21

    Thermostat remote programming?

    Hi,
    Is it possible to change programming using remote access (not wifi) to add time when thermostat will go on and turn heating on in the morning? Or I have to be in the house on wifi to do it?

    Thanks

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    212
    The only remote programming option we recommend using is through a VPN. You can reference app note 231, http://www.lutron.com/PasswordProtec...ary/048231.pdf for more information. This will allow you to make programming changes

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    21
    Can I change programming while on same wifi as a main repeater but not connected with lan cable from laptop to main repeater?

  4. #4
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    212
    Being able to do this is going to depend on the network equipment on site, and the settings of the equipment.

Similar Threads

  1. use Honeywell Wi-Fi Thermostat
    By saeed in forum General Discussion - Shades
    Replies: 6
    Last Post: Yesterday, 11:52 PM
  2. Remote Programming over VPN
    By TurnipTruck in forum Programming - RA2
    Replies: 35
    Last Post: 06-21-2017, 04:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-06-2015, 10:50 AM
  4. Feature request - Pair remote temp sensor to Thermostat
    By Fiasco in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2014, 12:16 AM
  5. Remote Programming of RA2 Systems
    By TurnipTruck in forum Programming - RA2
    Replies: 10
    Last Post: 11-03-2014, 10:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •