Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  1
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Lutron Caseta motion sensor lights

  1. #1

    Lutron Caseta motion sensor lights

    I am looking for some some motion sensor lights to use in a few rooms in my house. I currently have the Caseta lights now. Which device do I need to in order for it still work with hub? Levton sensors?

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    418
    If you have the Pro bridge, you can use any of the products by companies under Security and A/V Integration at: http://www.casetawireless.com/Pages/ProProducts.aspx. If you have the standard bridge, you can use any of the products of the following companies: http://www.casetawireless.com/Pages/Alliances.aspx.

  3. #3
    Thank you. I have the pro bridge. I saw the Lutron Caseta website in wall/ceiling sensors. Would those work or do I need to use the ones on the site you sent me?

  4. #4
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    418
    None of the Lutron occupancy sensors will work with the Caseta bridge. Since you have the Pro bridge, you could use sensors from companies in either of the above links, through their system, and have it trigger dimmers in our system.

  5. #5
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    109
    Quote Originally Posted by Squill View Post
    I am looking for some some motion sensor lights to use in a few rooms in my house. I currently have the Caseta lights now. Which device do I need to in order for it still work with hub? Levton sensors?
    Squill - Lutron wireless occupancy sensors will work with Caseta dimmers/switches in standalone mode, meaning they cannot be paired to a Smart Bridge or the app. Do you require app based control of the lights in the rooms where you'd like to add occupancy sensors? If not, our occupancy sensors will work with your Caseta dimmers/switches.

  6. #6
    I would like to control the occupancy sensors with the app.

  7. #7
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    418
    Quote Originally Posted by Squill View Post
    I would like to control the occupancy sensors with the app.
    I will forward your request over to our development engineers as a possible future expansion to the Caseta system. Thank you for your suggestion.

  8. #8
    Do any of the Lutron Occupancy/Vacancy Senors work with the Lutron Smart Pro Bridge and/or app yet? I currently have two rooms with Occupancy/Motion with Leviton that I would like to switch to the Lutron Occupancy/Vacancy Sensors. The Smart Bridge doesn't work with Leviton.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    815
    Quote Originally Posted by Squill View Post
    Do any of the Lutron Occupancy/Vacancy Senors work with the Lutron Smart Pro Bridge and/or app yet? I currently have two rooms with Occupancy/Motion with Leviton that I would like to switch to the Lutron Occupancy/Vacancy Sensors. The Smart Bridge doesn't work with Leviton.
    The sensors are stand-alone only. They do not work within Caseta, and the radio sensors will not work with the SMB.
    Business Development Associate for Baker Electric Solar

    mbalay@bakerelectricsolar.com

  10. #10
    Okay thank you. I would think there would be Occupancy/Vacancy Sensor that would work with the Smart Pro Bridge. What is the purpose of having a product that can't work the bridge. I am assuming the Radio Powr Savr Wireless daylight Sensor doesn't work with the bridge either?

    Is there a page that tells me what Lutron products work with the Lutron Smart Pro Bridge?

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Can Caseta In-wall dimmer pairing with Radio Powr Savr Motion Sensor?
    By davidchanty in forum Design Assistance - CAS
    Replies: 10
    Last Post: 08-27-2017, 01:27 PM
  2. Disable Motion Sensor using a button
    By vwerke in forum Programming - Legacy HW
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2016, 11:31 PM
  3. Motion sensor question, some on & more off?
    By wkearney99 in forum Programming - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2015, 08:59 AM
  4. RF Motion Sensor-How long till they turn off ?
    By para19 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2014, 12:06 PM
  5. Motion sensor Overide
    By mdfeather in forum Programming - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2013, 08:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •