Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Software request-Update Touchpros

  1. #1

    Software request-Update Touchpros

    We just had a job where we had a bunch of touchpros to install. In the QS software, you can set the touchpro up to your heating system. Single Zone Hydronic Heat only in our case.
    But when you go to address, those settings don't transfer. It would be nice if they did. That way we know the tstst and software are all on the same page, so to speak.

  2. Thanks Armando B. thanked for this post
  3. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    513
    Thank you for this feedback. We will relay this information to our development engineers for consideration on a new iteration of the TouchPro.

Similar Threads

  1. Hardware Request: 3-wire RPM & WMPM
    By mjs@ehi in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2013, 10:52 AM
  2. Hardware Request. Singel Gang Fan/Dimmer
    By thefish in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2013, 10:47 AM
  3. suggestions on sort orders in RA2 software?
    By wkearney99 in forum Programming - RA2
    Replies: 9
    Last Post: 10-21-2013, 11:41 AM
  4. HomeWorks QS software on MAC computers with Windows programs
    By Armando B. in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2013, 11:33 PM
  5. Software does not load
    By Armando B. in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2013, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •