Results 1 to 2 of 2

Thread: Probel connecting to my HQP6-2 controler

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2

    Probel connecting to my HQP6-2 controler

    How can i get the Ip of my contrloler new Job site ?

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    397
    Quote Originally Posted by Jee Tee View Post
    How can i get the Ip of my contrloler new Job site ?
    Dear Jee Tee,

    Thank you for the inquiry.

    To find the IP of the processor we recommend using the HomeWorks QS software to discover the processor. In the activation screen you can see the IP of the processor that is discovered.

Similar Threads

  1. Trying To Connecting To QS Processor
    By Adampg in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 5
    Last Post: 01-11-2016, 10:00 AM
  2. Processor HQP6-2 lossing comunication with a H48
    By savimagc in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 3
    Last Post: 01-11-2016, 06:34 AM
  3. Homeworks Processor (HQP6-2) & Grafik Eyes...and KEYPADS
    By Loosefix in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 3
    Last Post: 12-25-2015, 06:50 PM
  4. Two HQP6-2 Connection Problem
    By ronerfe in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2015, 07:27 AM
  5. Connecting to Processor HQP6-2
    By Petar in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2015, 10:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •