Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: ra3 file with ra2 filetype

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2024
    Posts
    1

    ra3 file with ra2 filetype

    Hi,

    I have successfully upgraded a Ra2 to Ra3 system in Designer but I noticed the filetype the Ra3 project saved as is still ra2. Is there any issue with this? Is it possible to change the filetype to ra3 or will I trigger unfathomable issues that I will regret?
    Thanks,
    -TJ

  2. #2
    Lutron Technical Support
    Join Date
    Jul 2023
    Posts
    25
    Hi TJ,

    Congratulations on the upgrade. There shouldn't be any issues with that. It does save the original file as a Ra2 file. We do suggest making a new save in the Ra3 Designer software to have a "hard copy" of the file as a redundant back up. The new save should save a Ra3 file.

Similar Threads

  1. Configuration file
    By smuseby in forum General Discussion - RA3
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2024, 10:15 AM
  2. Sending File Persistent Objects Error During File Transfer
    By 39CentStamp in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2016, 05:40 PM
  3. Can;t get XML file
    By mark2457 in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2016, 09:03 PM
  4. Extracting Old Project File
    By chromathegreat in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2016, 11:55 PM
  5. Cannot Extract File
    By Kevinmac in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2014, 01:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •