Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: RA2 to RA3 - wrong design / how to fix grouping

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    9

    RA2 to RA3 - wrong design / how to fix grouping

    After the upgrade using the existing RA2 project file, RA3 Designer converted the file and grouped all individual dimmers with a key code group, forming blocks of 4-6 dimmers and pads for all zones/rooms. Thus, dimmers/switches in the bathroom and attic are grouped with the hall key pad, hall lights, etc. I can make a new room, but can't move the dimmer over to it. There are about 60+ dimmers and 10 key pads. How do I pull out the dimmers that shouldn't be in the group and put them where I want them?

    The system was part of an ELAN system. Lutron eventually stopped communicating with it, probably because ELAN sunsetted compatibility (don't go with ELAN). Lutron Repeater stopped working, so upgraded to RA3 processor and performed the conversion. While a newbie, I have programmed the entire ELAN and taken every Lutron "class" they have. But I have never started from scratch.

    I have no issue re-loading the save file from RA2 and starting over.

    Another idea - If I just create a new set up, with Designer find all the dimmers and key pad? And will it keep the programming for the key pads?

    thoughts? Thanks in advance.

    David

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,587
    I'm not sure what happened to your file. In the couple of conversions I have done it translated the control stations and programming with no issues. I'd try converting again and see if the issue persists.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

Similar Threads

  1. Grouping Shades
    By mwarning in forum Programming - Shades
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2022, 12:07 AM
  2. Am I using the wrong Dimmer?
    By madmike30269 in forum Troubleshooting - Controls
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2020, 11:41 AM
  3. wiring diagram wrong
    By kaylagirl in forum Troubleshooting - Controls
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2019, 08:22 PM
  4. What am I doing wrong? Can't add H-48
    By Kingfisher in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 7
    Last Post: 02-01-2018, 12:27 AM
  5. Great system for the price but why no room grouping?
    By Hoofenshnoz in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2014, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •