Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: help with switches- retrofit

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2023
    Posts
    4

    help with switches- retrofit

    Just got a 2yr old dumb house. Want lighting control, coming from hwi. With radio ra3, not sure how it retrofits where
    1 have 4 switches in 4 gang box.
    Most are 3 or 4 way in this location. Only 1 circuit is single switch, but want that to dim in scenes.

    Would want a 4 button scene switch but do not know if it has to connect to a load? Can it dim that load and then are other 3 buttons scenes,?

    What do I put where the 3 way and 4 way switches are?

    Thx

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2023
    Posts
    4
    Like HWI, can each of the seetouch buttons in the ra3 be programed with sucessive steps?
    for instance, steps with each suingle button press:
    sceen 25%
    sceen 50%
    sceen 75%
    sceen 100%
    scene 0%

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2023
    Posts
    4
    spoke with tech help. disappointedly each button can only have a single scene, no sequences other than a toggle.

Similar Threads

  1. CFL to LED retrofit
    By Sparky735 in forum General Discussion - Quantum
    Replies: 0
    Last Post: 08-04-2023, 05:52 AM
  2. Need Help with retrofit
    By cj7ngolf in forum General Discussion - LED
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2017, 04:11 PM
  3. Somfy shade retrofit
    By thynes in forum General Discussion - Shades
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2017, 01:34 PM
  4. 4' Billiards Light LED Retrofit
    By olympustechgroup in forum Compatibility - LED
    Replies: 2
    Last Post: 12-14-2016, 09:28 PM
  5. Installing RRD dimmers and switches in retrofit projects
    By Dimerize in forum General Discussion - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2016, 12:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •