Results 1 to 2 of 2

Thread: Can Caseta thermostat be used with RadioRa2?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    21

    Can Caseta thermostat be used with RadioRa2?

    I noticed that thermostats for Caseta are cheaper and was wondering if they can be used and controlled with RadioRa2? Do I need Lutron Connect Bridge? Thanks for any input!

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    109
    Honeywell Wi-Fi thermostats and Nest thermostats will work with RadioRA 2 when the Connect bridge starts shipping later this year.

Similar Threads

  1. Caseta + Nest thermostat 2nd generation
    By cdavi in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 6
    Last Post: 04-19-2016, 12:04 PM
  2. Caseta Wireless Brigde Pro compatible with Honeywell Lyric Thermostat?
    By Alexflux in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 05-23-2015, 02:44 PM
  3. RadioRA2 versus Caseta / Smart Bridge
    By sgjohnson in forum General Discussion - RA2
    Replies: 9
    Last Post: 04-30-2015, 01:57 PM
  4. use Honeywell Wi-Fi Thermostat
    By saeed in forum General Discussion - Shades
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2015, 12:28 AM
  5. Touchpro Thermostat with RTI System
    By javanderlinde in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2015, 02:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •