Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: TVM Kit vs DIN Module?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2023
    Posts
    2

    TVM Kit vs DIN Module?

    Upgrading some basement lighting that are currently on a HW-RPM-4R, going to 0-10V dimmable LEDS.

    I had read on another post: https://forums.lutron.com/showthread...with-HW-RPM-4R that I could possibly use a TVMKIT with the 4R.
    Did a quick mockup and the relay clicks off anytime it goes below 100% (TVM still is dimming just no power to the load). Curious if this still should work and I configured it wrong or just doesn't work with newer versions or something?

    Other options are swap to a 4A/4U and use a TVM or go with a LQSE-4T5-120-D. Other than future proofing, are there any significant upgrades to using the DIN Module over the RPM/TVM Kit?

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,587
    The specs says it only works with a 4u. I suspect if you used a 4a and locked it in forward phase it would probably work.

    There are some restrictions on the TVM. For example, TVM1 is connected to module 1, output 1 in the software.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

Similar Threads

  1. RF module 0-10v and RR-PROC3
    By hrevete in forum General Discussion - RA3
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-2023, 12:40 PM
  2. Dimming Module?
    By miked212 in forum Design Assistance - RA
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2023, 09:12 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2014, 12:28 PM
  4. WPM Module and PDUs
    By ekimla in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2013, 02:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •