Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: How to make dimmers show up on programming tab so they can be programmed?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    531

    How to make dimmers show up on programming tab so they can be programmed?

    Is there a checkbox or something to make the dimmers and swithces show up on programming tab so I can program them? So you know, when you turn them on, it turns on other lighting loads as well.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    214
    Yea as typical its not very intuitive- in the programming tab you need to click the drop down menu under the Device Location at the top of your room list. Then you will see a checkbox at the bottom "Show All Dimmers". Of course cant attach a screen shot here but you should be able to find it.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    531
    Ahh thanks! i knew I wasn't going crazy!

Similar Threads

  1. Radio RA2 Dimmers (e.g. 6ND, 6CL) programming
    By smuseby in forum Programming - Controls
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2022, 07:27 PM
  2. Maestro C-L Digital Dimmers programming
    By KBear in forum General Discussion - Controls
    Replies: 2
    Last Post: 04-10-2020, 11:04 PM
  3. Recessed Cans on Dimmers are BUZZING. What make & model does not buzz?
    By Lightbulbhead in forum Compatibility - LED
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2019, 10:26 AM
  4. Are RA2 dimmers just 1 giant button or can I make them actual on/off?
    By psychobunny in forum General Discussion - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 01-26-2019, 02:45 PM
  5. Programming local dimmers in HomeWorks QS
    By Craig W. in forum Programming - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2013, 11:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •