Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: How can I add RR-3PD-1 dimmers?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    2

    How can I add RR-3PD-1 dimmers?

    Our condo came with a well setup Lutron Radio RA2 system. There are also 5 RR-3PD-1 dimmers which don't appear in the Lutron iPhone/iPad app. I would love to use the dimmers.

    Is there a way to add them myself? Do I need a special software to add those dimmers?

    Thanks,
    Dieter
    Dieter Reuther
    Radio RA2 End User
    Boston MA

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,449
    If you have RA2 Select you can add the devices though the app.

    If you have RadioRA 2 you can go to Lutron's training center and get certified for level 1 which will allow you to download essentials software. You google RA2 Essentials Software for the link. It's been a while since I used L1 but I don't think you can extract the existing program with L1 software.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    2
    Thank you Randy. I started the online course.
    Dieter Reuther
    Radio RA2 End User
    Boston MA

Similar Threads

  1. Difference between dimmers and remote dimmers
    By nicuarustei in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2016, 11:07 AM
  2. Why do RA dimmers cost 3X more than Caseta dimmers?
    By asherrick in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-2015, 09:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •