Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Intallation issues

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    3

    Intallation issues

    I am trying to install the Caseta Wireless PD-6WCL switch with power at the switch, not the light.
    Wiring as you normally would (neutral-white connected power to light wire) 2 hot-black from power and light connected to switch) does not work.
    I'm stumped.....

    Any help would be appreciated.....

  2. #2
    Lutron Technical Support
    Join Date
    Mar 2022
    Posts
    65
    What kind of lights are you trying to control with the PD-6WCL? CFL, LED, incandescent, or halogen? Please verify that you have the dimmer wired as shown in the image below:Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	5 
Size:	84.3 KB 
ID:	969

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Kyle L. View Post
    What kind of lights are you trying to control with the PD-6WCL? CFL, LED, incandescent, or halogen? Please verify that you have the dimmer wired as shown in the image below:Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	5 
Size:	84.3 KB 
ID:	969

    incandescent and I wired it as shown. nothing happens, like no power.

  4. #4
    Lutron Technical Support
    Join Date
    Mar 2022
    Posts
    65
    Are you sure they are incandescent? If you bypass the dimmer by wiring the two black wires from the wall together, do the lights turn on and start to get hot? Incandescent bulbs get quite hot over a short period of time. Please double check to make sure you are not using non-dimmable LED bulbs.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Kyle L. View Post
    Are you sure they are incandescent? If you bypass the dimmer by wiring the two black wires from the wall together, do the lights turn on and start to get hot? Incandescent bulbs get quite hot over a short period of time. Please double check to make sure you are not using non-dimmable LED bulbs.

    Must head to work, will take this up again soon, thanks for your help, I'll get back soon.

Similar Threads

  1. LSC issues
    By MitchE in forum General Discussion - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2020, 10:03 PM
  2. 2 Different Issues
    By spartacus1882 in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2016, 05:46 PM
  3. Activation Issues
    By silvamarin in forum Programming - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2015, 05:56 PM
  4. 8.0.0 issues ?
    By mehuneau in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2014, 05:10 PM
  5. LED Issues
    By brewcrew0 in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 05-27-2014, 01:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •