Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: RF module only works with keypads?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    14

    RF module only works with keypads?

    I have a room where it is too difficult to run a wire through the wall for a new switch, so a nice solution is to use the RF module and a keypad. But I'm wondering if it's possible to use a regular dimmer switch (RA2 or RA3) along with the RF module? From the product description it sounds like the companion dimmer switches only work in conjunction with the normal switch. Or maybe instead of putting the RF module in the attic, I would have a regular dimmer switch in a hidden location. How do most people approach this? The keypad would work but prefer a dimmer style.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,325
    The RF module has local buttons but you are correct, it does not work with 3-way/4way switches. The simplest solution is to use a Pico as a remote.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

Similar Threads

  1. Caseta no longer works
    By stymiee in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2021, 11:13 PM
  2. Everything works except
    By Mvelie in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 02-15-2021, 09:12 PM
  3. Dimmer works, on/off doesn’t.
    By Bdevenny in forum Troubleshooting - Controls
    Replies: 7
    Last Post: 11-03-2020, 11:21 AM
  4. Everything works except white
    By anthony-b in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2017, 11:16 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2014, 11:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •