Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Error - switch already added

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1

    Error - switch already added

    Trying to add a new caseta in wall dimmer switch and get the error message that it is already added in another location.

    I’m well under the 75 device limit for caseta

    Solved the same error on another switch by doing a factory reset on the switch. This one seems to be more stubborn.

    Any ideas out there?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,152
    I don't do much Caseta but I believe you need to reset the other device as well. Is there any indication as to what the other device is? A name or serial number?
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

Similar Threads

  1. Added connect and...
    By bass404 in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2017, 12:40 PM
  2. Re-post (fixed error): New Pick-style Dimmer Switch for Caseta!
    By smart_home_guy in forum General Discussion - CAS
    Replies: 22
    Last Post: 11-12-2016, 12:33 PM
  3. Added a fan now lights flash
    By Dannyg in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2016, 11:02 PM
  4. Pico added to gang
    By Dimerize in forum Design Assistance - CAS
    Replies: 5
    Last Post: 01-20-2016, 01:43 PM
  5. Discovering what has been added to Main Repeater
    By ROrser in forum Programming - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2014, 02:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •