Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Switch devices not showing up under Program -> Devices in Lutron Designer

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    24

    Switch devices not showing up under Program -> Devices in Lutron Designer

    I suspect there's something simple I don't understand about programming single device controls in Lutron Designer. This is all in 15.7.0.

    I have some HQRD-6ND devices that show up under Program -> Devices, and some that don't. If a HQRD-6ND is in a box along with a keypad (e.g. a HQRD-W6BRL), the HDRD-6ND shows up under Program -> Devices, and I can program it. Once I program the -6ND, I can delete the -W6BRL from the box, and then the -6ND appears under Program -> Devices.

    So my current workaround is to add an extra keypad to each of the boxes where I have single controls like the -6ND, program the -6ND, delete the extra keypad, and from then on the -6ND shows up in the Program -> Devices menu. What am I not setting when I create the -6ND device that it doesn't show up initially under Program -> Devices? Feels like there must be something simple I'm doing wrong.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    24
    Aha!! Never mind. I figured it out. The "Show All Dimmers" checkbox at the bottom of the "Device Location" dropdown on Program -> Devices needs to be selected. I knew it *had* to be something simple I was missing.

Similar Threads

  1. WTF Lutron - I can't add new devices or customize my setup anymore?
    By briandilley in forum General Discussion - RA2
    Replies: 13
    Last Post: 06-07-2021, 06:05 PM
  2. Lutron devices controlled by Smart Life
    By telecomtom in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2018, 02:16 PM
  3. How many devices can add in lutron connect bridge
    By akurazz in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2017, 01:00 PM
  4. Issue with Lutron Connect bridge to add devices
    By akurazz in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2017, 12:28 AM
  5. Not Recognizing Lutron Caseta Devices
    By MickD in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2017, 06:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •