Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Latency with Web GUI and in-room preset wall mounts

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    1

    Latency with Web GUI and in-room preset wall mounts

    Hey I wanted to reach out and ask if anyone would be able to shed light some issues that I am having. Currently running Quantum VUE 3.2.263. I am trying to fix or figure out why when i have a saved preset or really adjusting any lighting in my space that I sometimes get quick responses to the adjustments and other times I have 30 sec delay upwards of 1 to 2 min delay when in room buttons are pressed. How do I get immediate control of the system to that it responds within seconds? The PC nor the program have had upgrades since install.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    3
    I guess such a behavior may be caused by the updates. I used Quantum VUE 3.2 to do my homework for an IT Energy Management lab. There was nothing like that after install, but there were no updates either while I was working with it.

Similar Threads

  1. Processing Latency - Part 2
    By dkulesza in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 20
    Last Post: 05-09-2019, 07:16 PM
  2. In-Wall Dimmer won't show up for Room Assignment in Lutron App
    By checkyourmirrors in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2017, 03:43 PM
  3. Command Processing Latency
    By dkulesza in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 05-07-2016, 12:16 AM
  4. RadioRa2 latency through RTI system
    By totalcontrol in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2016, 09:39 PM
  5. Flimsy Pico wall mounts
    By asherrick in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2015, 05:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •