Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Device Limit

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2021
    Posts
    1

    Device Limit

    What happens if I want to connect more than 75 devices?

  2. #2
    You would need a second smart bridge. There are some posters here that have 2 smart bridges in their home with no issue.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    315
    The two smart bridges will behave like two completely separate systems that will not communicate with each other in any way. RadioRA2 would be a better system for a larger home but to upgrade you would have to replace everything.
    Evan Kirkhart- Home Electronics Solutions
    Santa Barbara, CA
    evan@homeelectronics.solutions

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Posts
    285
    You can get 2 Caseta systems to partly communicate with one another. Using Picos. Since Picos are one-way communication, one smart bridge will not be able to tell the Picos that they are exclusive to one smart bridge only. RadioRA2 is very expensive, costing at least triple of Caseta.

Similar Threads

  1. Approaching device limit
    By rcmcdee in forum General Discussion - CAS
    Replies: 7
    Last Post: 04-16-2020, 10:50 AM
  2. Homekit 99 device limit
    By krassyg in forum Programming - HWQS
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2020, 09:57 AM
  3. Hubs that go beyond 50 device limit
    By plazma in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 25
    Last Post: 12-09-2019, 09:57 PM
  4. 30 foot device limit
    By Tazplex in forum General Discussion - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2015, 10:25 PM
  5. Smart bridge device limit
    By malba2366 in forum General Discussion - CAS
    Replies: 7
    Last Post: 12-18-2014, 11:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •