Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  5
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Caseta Pro Switches

  1. #1

    Caseta Pro Switches

    Are these fully compatible with exsiting smartbridge (non pro) and existing Pico remotes?

  2. #2
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    418
    Quote Originally Posted by mark2457 View Post
    Are these fully compatible with exsiting smartbridge (non pro) and existing Pico remotes?
    Yes. The Caseta Pro switches are fully compatible with all versions of the Smart Bridge and Pico remotes.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Brian W. View Post
    Yes. The Caseta Pro switches are fully compatible with all versions of the Smart Bridge and Pico remotes.
    If both Caseta and Caseta Pro dimmer/switches, work with the regular Smart Bridge, hhen why do they sell Smart Bridge Pro devices at all.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    252
    Smart Bridge PRO adds a couple of options, like apps integration and support for Triathlon and Sivoia shades. "Why do they sell non-PRO bridge" is the question you should be asking.

  5. Likes SDR-Mike liked this post
  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    10
    The Pro version allows integration with Home Automation systems.

  7. #6
    On a related note, are the caseta dimmers compatible with RR2? Got a caseta user who wants to upgrade to RR2

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    252
    No. Upgrade path to RR2 is "rip out and replace" - the same as RR2 to HWQS upgrade.

  9. #8
    Quote Originally Posted by veeeh View Post
    No. Upgrade path to RR2 is "rip out and replace" - the same as RR2 to HWQS upgrade.
    Does this include shades too. Customer has SmartBridge Pro and wants to buy several shades. He doesn't want to upgrade to RR2 until the new bridge is out next year. If he buys the triathlon shades will they work with both? In SCT, it doesn't require you to select a control system (IIRC)

    Regards

    Mark

  10. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    815
    Quote Originally Posted by mark2457 View Post
    Does this include shades too. Customer has SmartBridge Pro and wants to buy several shades. He doesn't want to upgrade to RR2 until the new bridge is out next year. If he buys the triathlon shades will they work with both? In SCT, it doesn't require you to select a control system (IIRC)

    Regards

    Mark
    Triathlon shades will work with RR2. Just need to select Triathlon over Serena RF in the SCT.
    Business Development Associate for Baker Electric Solar

    mbalay@bakerelectricsolar.com

  11. #10
    Quote Originally Posted by SanDiegoRep View Post
    Triathlon shades will work with RR2. Just need to select Triathlon over Serena RF in the SCT.

    Seems strange the the shades are compatible with Casete (proBridge) and RR2, but switches are not. Will stop a lot of people upgrading

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Placement of hidden switches
    By Ilans1 in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 9
    Last Post: 03-18-2016, 10:37 AM
  2. Shimming switches
    By asherrick in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-2015, 09:12 PM
  3. Maestro companion dimmers and switches with QS
    By LGSONE in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2015, 09:44 PM
  4. Deleting Dimmers or switches from Caseta system?
    By ntwkdsnr in forum General Discussion - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 08-09-2014, 08:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •