Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Replacing toggle switch

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    12

    Question Replacing toggle switch

    Would it be possible to replace a toggle switch with a Lutron switch?I have something similar to this installed. It controls two different lights:https://www.amazon.com/Leviton-5634-.../dp/B003AVLWGM

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    297
    Not with Caseta. They say it is an engineering limitation. The best you can do would be to put both the lights on one switch (don’t do this) or make the single gang box into a 2 gang, which may be fairly easy or really hard depending on what your walls are like and what kind of box was installed and how, etc.
    Evan Kirkhart- Home Electronics Solutions
    Santa Barbara, CA
    evan@homeelectronics.solutions

Similar Threads

  1. Wiring Question - Replacing a Toggle Switch with a RRD-8ANS-SW switch
    By pglover19 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 08-13-2018, 09:48 AM
  2. Can PD-5NE be used with a mechanical toggle switch in a two switch setup?
    By donb6 in forum General Discussion - Controls
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2017, 04:25 PM
  3. Replacing Duplex Toggle switch?
    By WhitW in forum General Discussion - CAS
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2017, 02:43 PM
  4. Caseta ON/OFF Switch and normal toggle switch
    By hgmobile in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2016, 09:12 AM
  5. replacing 4-way switch with RD-RD
    By trx250r87 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2014, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •