Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Home Assistant Lutron Integration

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    1

    Home Assistant Lutron Integration

    Anyone using Home Assistant/Lutron RadioRa2(Not select)? Devices are going into HA as a switch or Light...no consistency.

  2. #2
    I am. What's going on?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    1
    You can ask questions by filing a Github issue here: https://github.com/thecynic/pylutron/issues

    The general logic is:
    - Dimmable loads are added as lights
    - Non dimmable loads are added as a switch

    And yes, it's possible you have lights on a switch, but there's insufficient information in the Lutron config to know that.

Similar Threads

  1. Lutron Fan PD-FSQN-WH Speed Control Google Assistant
    By gatorshak in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2020, 08:03 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-25-2019, 01:31 AM
  3. Lutron Scenes work with Siri, but not Google Assistant
    By TheReef510 in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2019, 09:11 AM
  4. Google Home & Google Assistant Integration with Fan Switches
    By Tazplex in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2018, 11:20 AM
  5. Apple Home Kit - Potential Answer to Home Automation Integration
    By schalliol in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 46
    Last Post: 11-15-2015, 01:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •